Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Mc. Kenzie
Mc. Kenzie

Mc. Kenzie

Mc. Kenzie is een wereldwijd verspreid concept, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, voor het behandelen van aspecifieke nek- en rugklachten. Dit zijn rug- en nekklachten die niet onder een specifieke aandoening vallen zoals bij een hernia, wervelbreuk of tumor. Deze klachten van nek en rug komen veelal voort uit verkeerde dagelijkse houdingen en bewegingen.

Door zorgvuldig te onderzoeken wat de klachten beïnvloedt, kunnen met specifieke adviezen, houdingen en oefeningen structureel de klachten worden aangepakt en verbeterd. Bij deze methode wordt veel zelfwerkzaamheid van de patiënt gevraagd, bijvoorbeeld een grote bereidheid om ingesleten houdingen en bewegingspatronen uit het dagelijks leven (zowel in werk als thuis) te verbeteren. Dit is ons inziens de enige weg tot een blijvende verandering en tot een duurzaam succes.

Evenals andere behandelingen in onze praktijk, is deze methodiek een aanpak die stimuleert tot ander effectief bewegen en gedrag. Waarbij de fysiotherapeut adviseert en coacht, terwijl de patiënt zelfstandig zijn oefeningen en opdrachten uitvoert en gezonder bewegen ervaart.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Mckenzie Instituut.    

Uitvoerend behandelaar: 
Wien Schmeitz en Maartje de Vries    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19