Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Telefonisch of Videoconsult
Telefonisch of Videoconsult

Telefonisch of Videoconsult

Door de omstandigheden rondom het coronavirus is het niet altijd mogelijk om naar de praktijk te komen. Een telefonisch of videoconsult kan dan de oplossing bieden.     

Digitaal behandelen (e-health)

Digitaal behandelen door een fysiotherapeut zal de meeste mensen vreemd in de oren klinken. Maar veel patiënten zijn zich niet bewust dat 50-70% van de behandeling zonder onze handen gebeurt. Wij informeren, geven uitleg, stellen gerust, nemen oefeningen door en hiermee gaat u thuis aan de slag. Massage, dryneedling en andere technieken zijn erop gericht om het herstel aanzienlijk te bevorderen. Maar ook zonder deze technieken en met goede adviezen en oefeningen, zullen de meeste klachten op ten duur verminderen of verdwijnen.            

Hoe werkt het?

Wanneer u aangeeft een telefonisch of videoconsult te willen plannen, zullen we op dat tijdstip contact met u opnemen. Een videoconsult kan via de volgende mogelijkheden: teams, skype, facetime of videobellen vanuit whatsapp.    

Vergoeding

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie en door ons fysiek bent onderzocht mogen wij een telefonisch en videoconsult als zitting bij uw verzekering in rekening brengen. Uiteraard zullen korte telefoontjes tussendoor hier niet onder vallen.    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19