Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Aanpak
Aanpak

Aanpak

Als specialist in bewegen en het bewegend functioneren, luistert de fysiotherapeut naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.    

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij ons.
Wij vinden preventie, naast behandelen, heel erg belangrijk.    

In onze praktijk kunt u terecht voor individuele fysiotherapie (met diverse specialismen en bijzondere trainingen) en ook voor individuele revalidatie in onze oefenzaal. Tevens kunt u gebruik maken van beweegprogramma’s gericht op chronische (leefstijl)aandoeningen zoals suikerziekte (diabetes), hart- en vaatziekten, complexe lichamelijke klachten (SOLK, tinnitus en kaakproblemen), luchtwegproblemen (COPD), artrose en overgewicht. In kleine groepjes (max. 5 personen) geven wij deze speciale beweegprogramma’s in onze oefenzaal. Bewegen is uitermate effectief gebleken bij het aanpakken van deze chronische problemen.    

Kijk voor meer informatie over onze up-to-date trainingen, beweegprogramma’s en specialisaties op de betreffende pagina’s. Voor vragen en deelname kunt u zich rechtstreeks melden via +31(0)46 - 452 85 19 of info@fysiosittardoost.nl.     

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19