Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Over ons
Over ons

Over ons

Fysiotherapie Sittard Oost (voorheen Kallen & Schmeitz Fysiotherapeuten, nu dus onder een andere naam, maar met hetzelfde team), is een grote fysiotherapiepraktijk en beschikt over alle faciliteiten zoals je dat van een moderne praktijk mag verwachten. Zo hebben wij ruim 100m² oefenzaal met eenvoudig te bedienen revalidatie en sporttoestellen. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk.

U kunt bij ons terecht voor eenvoudige én zeer complexe langdurige aandoeningen.


Alle fysiotherapeuten zijn hiervoor specifiek geschoold en voeren wetenschappelijk verantwoorde behandelingen uit. 
Wij werken daarbij nauw samen met omliggende huisartsen en andere disciplines (zoals wijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners). Ook hebben we een aantal buitengewone specialisaties in huis waarin we ons tot buiten de regio onderscheiden. Dit zijn complexe klachten (SOLK, tinnitus en kaakfysiotherapie), oncologiefysiotherapie, rugscholing volgens de McKenzie methode. Maar ook in de wijk zijn we actief, waar we wandelgroepen, outdoorsport en runninggroepen hebben opgezet en nu begeleiden.

U krijgt bij ons fysiotherapeutische behandeling en begeleiding, vanuit een actieve aanpak, waarbij u zelf meebeslist.
Wij geven u als het ware het gereedschap (oefeningen, tips en uitleg) zodat u ook leert en ervaart hoe u de klacht onder controle krijgt en in de toekomst kunt voorkomen. In beweging komen én blijven bewegen kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw gezondheid. Deze aanpak blijkt zeer effectief te zijn, waardoor u met relatief weinig behandelingen kwalitatief heel goede zorg krijgt.    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19