Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Partners
Partners

Partners

Fysiotherapie Sittard-Oost werkt samen met een aantal partijen. Op deze pagina leest u meer over onze partners.    

Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie is een praktijk voor kinder- en jeugdfysotherapie en ergotherapie.
Lees hier meer over Kinderfysiotherapie

Thuiszorg    

Sinds kort werken wij en de praktijk van drs. Hautermans intensief samen met thuiszorgorganisatie CSZL.

Voordelen van deze samenwerking:    

Voor meer informatie kunt u kijken op www.cszl.nl of bellen met 046 - 850 24 94.     

Wijkverpleging
Link: volgt    

Huisartsen
Gezondheidscentrum Haagsittard
Medisch Centrum Sittard Oost
    

Pyschologische begeleiding
Health consulting
Health Counseling staat voor voorlichting, advies en begeleiding op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Health Counseling heeft tot doel het vergroten van het lichamelijk, geestelijk en/of sociaal welzijn. Daartoe richt Health Counseling zich op klachten en problemen in het hier-en-nu en er wordt op een oplossingsgerichte manier gewerkt. Zo nodig worden vaardigheden aangeleerd om ander gedrag te kunnen neerzetten, om weer beter te kunnen functioneren.    

Het aandachtsgebied betreft in de eerste plaats SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) en overspanning/burnout. Hierbij vindt nauwe samenwerking met de fysiotherapie plaats, binnen een gecombineerd beweeg- en gedragsprogramma (zie daartoe www.solkcentrum.nl).    

Daarnaast kunt u ook terecht voor andere gezondheidsproblemen (angst, somberheid etc.), relatieproblemen of werkgerelateerde problematiek. Welke klachten of problemen er ook zijn, het gaat erom dat iemand met een steun in de rug, zelf actief het roer in handen neemt en daarmee ook controle over het leven (terug)krijgt.    

Monique Pennings is afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Universiteit van Maastricht, in de afstudeerrichtingen Gezondheidsvoorlichting (GVO) en Geestelijke gezondheidkunde (GGK). Zij heeft lange tijd bij de Universiteit van Maastricht en binnen de geestelijke gezondheidszorg gewerkt op het gebied van onderzoek, preventie en het geven van consultatie over psychische problematiek. Sinds 2001 is zij als zelfstandig health counselor werkzaam binnen het gezondheidscentrum en onze fysiotherapiepraktijk.    

Pyschologe
Drs. Marianne van der Zijden    

Psychologe Lionarons GGZ    

POH GGZ
Ineke: ghc-haagsittard.praktijkinfo.nl
Kelly Schaekens: gezondheidscentrumsittardoost.praktijkinfo.nl    

Acupunctuur
Dr. Tran
Praktijkadres Bachstraat 103
Tel: 045 5274655    

Het BOSS park
Het BOSS (Bewegen, Ontmoeten, Sport & Spel) park, gelegen in de woonwijken Vrangendael, Broeksittard en Kemperkoul van de Limburgse fusiegemeente Sittard-Geleen, inwonertal 93.000, is het resultaat van jarenlange inspanningen van de wijkplatforms en bestaat uit een aantal unieke buitenvoorzieningen om te sporten en te spelen.    

Het BOSS park is vrij toegankelijk en als openbaar gebied open tussen 9.00u–21.00u en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg. Het wordt gesteund door het Oranje Fonds.

Lees hier meer over het het BOSS park.     

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19