Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Kinder- en jeugdfysiotherapie
Kinder- en jeugdfysiotherapie

Kinder- en jeugdfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is deskundig op het gebied van problemen bij het bewegend functioneren van kinderen en jeugdigen tot 18 jaar. In de belevingswereld van het kind moet therapie een vorm van sport of spel zijn die het kind uitdaagt tot motorische leermomenten en hem of haar plezier aan bewegen geeft. Op vrijdagmiddag wordt de oefenzaal gebruikt door een speciale kinder- en jeugdfysiotherapeut.    

Baby’s en peuters
Baby's en peuters worden thuis behandeld, in hun eigen vertrouwde omgeving. De kinderfysiotherapeut kan uw kind onder andere met de volgende klachten begeleiden of behandelen:    

Kinderen van 4 tot 18 jaar
Kinderen van 4 tot 18 jaar worden in onze oefenzaal en behandelruimte behandeld, maar kunnen ook op school, in een gymzaal of in een zwembad behandeld worden. Met de volgende klachten kunt u terecht bij de kinder- en jeugdfysiotherapeut:    

Vergoeding
Indien u een basis-ziektekostenverzekering heeft bij één van de volgende zorgverzekeraars worden per indicatie 18 behandelingen vergoed, betreft het een chronische indicatie volgens ‘lijst Borst’ wordt er afhankelijk van de klacht, meer vergoed.    

Sinds maart 2013 zijn wij gestart in samenwerking met de kinderartsen van Zuyderland ziekenhuis met een individueel en multidisciplinair programma voor kinderen met overgewicht in de 1e lijn. Kinderfysiotherapeute/Diëtiste/GZ-psycholoog werken nauw samen in dit programma. Meer informatie kunt u krijgen bij de kinderfysiotherapeut.     

Meer informatie vindt u op de website van de praktijk voor kindertherapie    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19