Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Parkinson Fysiotherapie
Parkinson Fysiotherapie

Parkinson Fysiotherapie

Parkinson is een complexe aandoening met een breed scala aan symptomen en behandelingsmogelijkheden. De specifieke aanpak van de behandeling varieert afhankelijk van de individuele situatie. Ons hoofddoel is meestal gericht op het versterken van je vitaliteit en uithoudingsvermogen, en we streven ernaar om antwoorden te vinden op jouw persoonlijke hulpvragen en klachten. Het behandelingsplan passen we aan het stadium van de ziekte aan, waarbij de nadruk in het begin kan liggen op het versterken van specifieke spiergroepen tot geleidelijk aan   verbeteren van je balans. We besteden gedetailleerde aandacht aan het behoud en de bevordering van je mobiliteit.     

Het is raadzaam om een afspraak te maken met onze fysiotherapeute als je:     

Uitvoerend behandelaar:     

Julia Gouders    

Lid van ParkinsonNet    

https://www.parkinsonzorgzoeker.nl/therapeuten/Julia-Gouders-b347      

     

ParkinsonNet 

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Ruim 3000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinsonverpleegkundigen), verdeeld over 69 regio's zijn aangesloten bij dit netwerk.    

Het streven vanuit het ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de beste zorg krijgt die mogelijk is. Dit doet het nerwerk onder meer door de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het ParkinsoNet jaarcongres en door onderzoek.    

Parkinsonpatiënten en verwijzers kunnen daardoor gemakkelijk op zoek naar zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling van de ziekte van Parkinson. Zorgverleners hebben kortere lijnen met elkaar, waardoor het doorverwijzen en terugverwijzen van een patiënt effectiever is en de uitwisseling sneller gaat.    

    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19