Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Revalidatie
Revalidatie

Revalidatie

Met revalidatie bedoelen we het hersteltraject na een ziekenhuisopname. Dit kan zijn na een orthopedische operatie (bijv. schouder, knie of heup), maar ook voor de revalidatie na een beroerte (CVA of TIA) of (ernstig) ongeval en daarnaast bij aandoeningen waarbij functie- en conditieherstel belangrijk is. Bij deze laatste kan gedacht worden aan (complexe) breuken, hoofd- en nekletsel met hersenschudding en/of post whiplashklachten.

Klachten die vallen onder NAH (niet-aangeboren hersenafwijkingen), met naast veel fysieke klachten (bijvoorbeeld vermoeidheid en pijn) ook neuropsychologische klachten (snel overprikkeld zijn, concentratie-, geheugen- en planningsproblemen).    

Het doel is met zo min mogelijk restklachten en beperkingen te herstellen om weer zo vrij en onafhankelijk mogelijk te kunnen leven. Dit vraagt om een intensieve samenwerking tussen de revalidant en therapeut. Hierbij gaat het niet alleen om de begeleiding bij het technische deel van het revalidatie proces. Ook de coaching tijdens dit revalidatietraject naar een nieuwe levensfase staat bij ons hoog in het vaandel.    

Wij hebben veel ervaring op het gebied van revalidatie na een beroerte, hoofdletsel (NAH) en na vernieuwing van een knie of heup. Verder is onze oefenzaal volledig uitgerust met speciale apparatuur, zodat revalidanten die moeilijk te been zijn hier ook gebruik van kunnen maken.    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19