Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

In ons dagelijks leven speelt lichamelijke beweging en inspanning steeds meer een ondergeschikte rol, de meeste mensen bewegen gewoon te weinig!
Vaak zijn werkzaamheden, verplaatsingen en hobby’s weinig bewegingintensief. De lichamelijke conditie gaat daardoor fors achteruit en de gezondheid loopt grote risico’s. Overgewicht bijvoorbeeld en suikerziekte neemt in ons land daardoor heel fors toe, zelfs bij jongeren.

Meer bewegen en sporten is nodig om een goede gezondheid te behouden. Als sporten verkeerd wordt opgepakt loopt men risico’s op blessures. Deskundig advies en begeleiding is daarom belangrijk bij de opbouw van sporten.
In onze praktijk is veel ervaring en expertise op dit gebied aanwezig.

Wij begeleiden mensen bij het opstarten van sporten. Hierbij dragen we ook uit wat blijkt uit allerlei wetenschappelijk onderzoek, namelijk dat lichamelijk fitte mensen mentaal beter functioneren, zich emotioneel beter voelen en bovendien minder risico op gezondheidsproblemen lopen.
Ook voor de behandeling van acute of chronische blessures kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring in de topsport, staat garant voor een adequate behandeling.    

Uitvoerend behandelaar: 
Bert Kallen en Wien Schmeitz    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19