Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Luc Cremers
Luc Cremers

Luc Cremers

    

BIG-nummer
29919584304    

Contact
email: cremers@fysiosittardoost.nl    

Specialismen
Dry needling
Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK)    

Algemeen
In 2015 heb ik de HBO-opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan bij verschillende particuliere praktijken. In juni 2018 heb ik de kans gekregen om hier in deze praktijk aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Momenteel ben ik naast mijn werkzaamheden voor deze praktijk ook nog actief voor het SOLK centrum.    

In 2016 heb ik de opleiding voor 'dry needling' afgerond in Amsterdam. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen in het behandelen van veelvoorkomende pijnklachten.     

Graag wil ik me de komende jaren nog verder ontwikkelen als fysiotherapeut. Door steeds veranderende inzichten van de medische wetenschap ben ik van mening dat een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan in zijn ontwikkeling. Continue bijscholing vind ik daarom erg belangrijk om de ontwikkeling van de wetenschap bij te blijven.     

Naast werkzaamheden in de Bachstraat ga ik ook werken bij het Solk Centrum. Hier draait het om psychosomatische therapie, een specialisme dat nog vrij nieuw is voor mij. Ik vind deze therapievorm echter heel interessant; hierin wil ik me verder verdiepen.    

Naast mijn werk als fysiotherapeut is sporten een grote interesse. Dit plezier in bewegen wil ik graag overbrengen tijdens mijn werk. Ik ben dan ook van mening dat een gezonde leefstijl niet zonder voldoende lichaamsbeweging gaat!    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19