Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Bert Kallen
Bert Kallen

Bert Kallen

Bert    

BIG-nummer
99034067504    

Contact
email: kallen@fysiosittardoost.nl    

Expert
Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) 
Kaakfysiotherapie    

Specialismen
Sportfysiotherapie    


Algemeen
In mijn dagelijks handelen ga ik uit van een brede visie en probeer wetenschappelijk verantwoorde vernieuwingen te zoeken en te gebruiken. Lichamelijke klachten kunnen ook door psychische- en omgevingsfactoren beïnvloed worden.    

Aandacht voor gedrag, waarom klachten “zo maar” ontstaan en welke omgevingsinvloeden meespelen, helpen mee om het algemeen behandeldoel zoveel mogelijk te bereiken,  zoals het weer zelf controle over klachten terugkrijgen en dit weten vast te houden.    

Samenwerken met andere disciplines vind ik belangrijk; huisartsen, verpleegkundigen en praktijkondersteuners binnen ons gezondheidscentrum en bedrijfsartsen en psychologen daarbuiten, zijn daar voorbeelden van.    

Naast de algemene praktijk, vind ik het boeiend om de expertise opgebouwd rondom complexe lichamelijke klachten nuttig te gebruiken voor iedereen en in het bijzonder voor mensen met gecompliceerde, vaak chronische klachten. Ook daar is samenwerken met anderen noodzakelijk, zoals bij kaak- en aangezichtsklachten, SOLK/burn-out en chronische pijnklachten.    

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19