Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Fysiotherapie Sittard Oost
patiËntenportaal
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19
Pascalle Hammer
Pascalle Hammer

Pascalle Hammer

Pascalle    

BIG-nummer
49921113403

Contact
email: info@fysiosittardoost.nl    

Specialismen
Dry needling
Fasciatherapie
Orofaciale fysiotherapie (kaakfysiotherapie)    

Algemeen
Sinds juli 2016 ben ik werkzaam binnen de fysiotherapie. Na een aantal waarnemingen, een mooie wereldreis en ervaringen binnen verschillende praktijken in het werkgebied, werk ik sinds mei 2022 onder andere bij Fysiotherapie Sittard Oost.

Sinds 2017 ben ik mij gaan specialiseren in de echografie, dry needling en de fasciatherapie (F.I.T.). Vooral met de invloeden op het 'zachte weefsel' kunnen er veel resultaten behaald worden. Vaak wordt er nog niet op deze manier naar het menselijk lichaam gekeken. Om het lichaam zo goed mogelijk te begrijpen, moet er continue gekeken worden naar de oorzaak van de klacht en waar de kern van het probleem zit. Recent is gebleken dat dit zich vooral vaak voordoet in de bewustwording, de coördinatie en de ademhaling. Op deze vlakken probeer ik baast mijn 'hands-on' technieken, mensen zo goed mogelijk te adviseren, begeleiden en behandelen. 

In 2020 ben ik dan ook gestart met de master Orofaciale therapie. Dit richt zich vooral op hoofd-, nek-, hals- en kaakregio. Ook in deze regio is er een grote associatie met bewustwording, coördinatie en ademhaling. Een ander aspect binnen de master is duizeligheid, hier gaat ook veel aandacht naar uit.     

swipe
Fysiotherapie Sittard Oost
Adres
Bachstraat 103, 6137 RX Sittard
Telefoon
+31(0)46 - 452 85 19